Sunday, March 27, 2011

Darah!!!

Assalamualaikum semua….

hari nih…hari ke-2 program BAKTISISWA…aku tak join aktiviti lain seperti gotong-royong, tanam pokok, recycle n macam-macam lagi la….aku hanya duduk kat dewan stadium mpsj tu je…tunggu turn untuk derma dara darah….hurrmmm…agak tekanan nak tunggu turn tu…sebab tempat nak beratur untuk bloodgroup test….aku dah tunggu lame….tapi ada la perempuan 4 5 orang nih…yang tiba2 rushing sangat nak cepat…aku apa lagi…korang ingat korang majoriti kat situ..aku tak boleh bersuara???!!! apa lagi…aku gunakan unsur2 perli….aku bukan apa…apa la salah aku sampai susah sangat nak dapat turn aku tu….jangan la korang ingat korang tu wanita, korang gunakan kesempatan untuk dapat apa-apa dulu..bagi aku…tiada istilah “ladies’ first”…bagi aku…siapa datang dulu…dia yang patut dapat…tak kira la laki atau perempuan….

ok la…malas nak bebel panjang…tak guna semua tu…hurrrmmm…

IMG_0558

sempat snap gambar time baru je start cucuk jarum nih…hehehe….

IMG_0559

ambik gambar sendiri…muka ‘cool’…padahal nak jerit2..hahhaa…

terpaksa pass kamera kat orang lain…hehehe…tak boleh nak ambik gambar full sendiri….errkk..

IMG_0572

selepas…..hehehe….

10 kata-kata blogger:

IzudeanIzed said...

aku tak nak derma dah! erk,takut jadi cam ari tu...huhuuhu

solo molo said...

lama gile tak derma darah...



entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/femes-wa-cakap-sama-lu.html

MIA said...

blood group ape ? HAHA

IeDa_IsHiDa88 said...

derma darah ek... eeee... tkut... derma kt ida la.. ida kurang darah nie.. huhuhu...

miss nailofar... said...

erk...darah!!!
pengsan jup...

Cik Embun said...

zamir - CCE xambik lagi bakti siswa.. hahahahaa... sengal kan.. sem depan baru nak join bakti siswa... join dgn budak2 bawah umur.. kih3~

imah said...

laju ja updated.. --'

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak tak pernah derma darah...huhu

eqbalzack said...

abg eq dah 5x derma darah. hari tu tak sempat...busy sgt skrg ...

taufiq helios said...

zamir muka xley blah. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat