Wednesday, March 16, 2011

Dah 4 bulan rupanya.…

Assalamualaikum semua…

entry yang ringkas je nih….sebab nak pergi kelas kejap lagi….hehehe…tup tap tup tap…dah 4 bulan rupanya aku berblogging nih…sedar tak sedar je rasanya…tiap-tiap 16 haribulan setiap bulan aku akan buat 1 entry pasal usia blog aku nih…hari nih genaplah 4 bulan….

sekarang nih aku dah slow-kan blogging nih…bukak tu memang bukak..tapi jarang update sebab busy dengan assignment…lusa ada test 2 pulak..nasib baik 1 paper je…hehehe…tapi susah tu…pasal management…Eye rolling smile

setakat nih aku dah publish sebanyak 230 posts….sikit je tu….orang lain lagi banyak…follower tu bila dah sampai 888..aku nak buat 1 entry nnt..hehehe….ok lah…kan dah kata entry nih simple-mimple je….tgh baca-baca notes..petang nanti ada presentation…Smile with tongue out..bye2….

7 kata-kata blogger:

HAJAR hasan said...

wah! 4 bulan dah. serooknya. follower pun ramai. sye bru sebulan. ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

usia bukan ukuran :p

nadiemsharmz said...

eh2...besday belog kite same la..16hb..tp nad bru genap sbulan..enjoy bloging!

cik najihah said...

wowowot..
tahniah..

Gimi said...

wow..dlm 4 bulan da ad 8++

FariehanIbrahim [LBC] said...

thniah2! hepi bloggim incik zamir. ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sama baya ngan baby sis je?hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat