Monday, April 11, 2011

Jom Ke GENTING HIGHLANDS!!! Tiket Free..

Assalamualaikum semua….

lama tak update sebab busy je memanjang…tak la busy mana pun…minggu nih minggu terakhir kuliah…so, seronok tu tipu la kalau aku tak rasa…seronok la jugak…cuti 4 bulan nanti apa la nak buat ye…cam nak cari keje je…cuti 2 bulan pun aku rasa bosan duduk rumah…inikan 4 bulan….

berbalik kepada tajuk entri nih…kat aku sekarang nih ada 6 tiket untuk pergi ke Genting Highlands..bukan free ye….haha….aku bukannya pergi pun nanti..aku jadi orang yang tukang beli je…kawan2 aku nih nak sangat pegi..aku malas…*nak STUDY*….hahaha….aku tak kesah sangat..sebab rumah aku pun kat Gombak..tak jauh dengan Genting…*tapi tak pernah2 lagi aku pergi Genting nih…*…harga dia RM47/=..pakej transport dengan Outdoor games…haha…ok tak tu?? ok kan??

IMG_0976

ok…yang nih pulak…siapa2 ada Code scanner kat Phone tu…try la scan kod nih….nanti keluar la link blog nih…hehehe….

image

nih yang aku scan sendiri melalui phone aku nih…

IMG_0980

32 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

xperia x8.. kantoi suda!

UBM said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! henset mahall tuuuuuu

MIA said...

tiket free ? nak je ni. tunggu balik malaysia nanti, bagi ye. HAHAHA

arep_lockermonth said...

untungla~

kaizen said...

aku pon x penah g genting...ape kate ko blnjer aku??huhuhuhu

Adi Zhaf said...

blanje roler koster !!!

:: Aku Sakit ::

me mizah said...

poyo je kate nak pegi.. =_="

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh mmg murah tu harga camtu kan zamir?

eqbalzack said...

arghhh...abg eq tak tau bila boleh jalan2 ni...
tiket bali yg menang kat astro-awan dania pun tak tebus lagi...hehe

Faizal Fredley said...

perghh.....aku pun x pernah sampai lagi genting nih..

blog-tips-kurus said...

menarik tu? camne bole dpt pakej tu? 'ce cite' :-)

imah said...

nak dudok umah kau la.. dekat sikit ngan genting.. lalalal~ ^^

zakiah said...

weh!!! buat betul tu .. cis!ehm.. takpe2.. jangan sampai hilang tiket tu.. kalo tak burn duit kau :)

IzudeanIzed said...

wah dah ade bar code sendiri...camner buat zamir? nak jugak..hehe

Ujang9897 said...

sama jer harga beli kt kl sentral.

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
errkk....lalala>...hahah...

zaMir said...

@UBM
waaaaaa...mane ade?? murah je la!!!...huhu

zaMir said...

@MIA
errkkk....takde2...rm47 dulu..baru dapat ye...hihih

zaMir said...

@arep_lockermonth
ape yang untung tu??? ce citer!! ce citer!!

zaMir said...

@kaizen
suruh la abg ko blanje...dia byk dpat duit JPA...hahah

zaMir said...

@Adi Zhaf
errkkk..blanje tu nak beli ke atau nak main roller coaster??

zaMir said...

@me mizah
korang la nih...kejap kata nak...kejap tak jadi...huhuhu

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
nih harga standard untuk trip dengan bas...

zaMir said...

@eqbalzack
hahaha...abg eq takpe...tiket dah ade...tunggu nak pegi je....saya nih...ape je la yang ade...huhuh

zaMir said...

@Faizal Fredley
ko yg kat klantan xpernah smpai..aku yg kat gombak nih pun x smpai2 lg...genting sempah pernah la smpai..hahaha!!!

zaMir said...

@blog-tips-kurus
pakej nih mmang ade la...mmg slalu org beli utk trip rmai2 naik bas...skali bas pergi balik..

zaMir said...

@imah
ye la tu...selangkah je kan...hahah!!!

zaMir said...

@zakiah
ok...ko nak burn?? takpe2...tunggu ye nanti..hahah!!!

zaMir said...

@IzudeanIzed
aku try google...tgk ade barcode generator..so, aku buat je la..then ambik code dia...search "QR Code" kat google

zaMir said...

@Ujang9897
ha'ah...memang same....tp member2 aku nih dari upm...so, naik kat kl sentral je la...

kaizen said...

abg aku nak blnjer?? mimpi la..dpt wet JPA pon pow mak aku lg...hampeh punyer abg....

xazryx said...

henset mahal boleh la scan .HEHE .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat