Thursday, April 21, 2011

Menghitung hari…

Assalamualaikum semua…

Semakin busy….curi sedikit masa untuk update blog nih….masih dalam proses & mood study…tapi…setiap kali menjejakkan kaki ke library…kenapa mood nak study tu hilang?? mana kau pergi???  Kembalilah kepadaku….huhuhu…tolong ye…tolong ingatkan aku…Isnin nih ada 2 paper….ape tunggu lagi?? kawan2 aku yang baru nak start hari nih…takpe la..korang cepat je pickup…aku nih…baca la seminggu awal dari korang pun..belum tentu dapat semua yang aku study…huhuh….takpe la…aku try…aku try…dan aku try….

Image_2093

gambar ni lakonan semata-mata…sila jangan percaya

image

jadual exam….nasib baik la ada gap sket utk paper last tu….sempat la pergi kenduri kawin si Ujang nih…

10 kata-kata blogger:

NUMASARA HANA said...

upm kan?


gudluck exam.... kuatkan semangat.

n!cK said...

ahaha..kire study smpai muncung mulut eak??haha:P shaiyok2

kaizen said...

gler berderet....

nub said...

oo dak 13 naa...

imah said...

^^ gud luck la weh!!

aku lagi 3 tahun.. kau?? =P

Nour Akmal said...

gud luck zamir..wahhh...study kat library tu..
sy ni study kat bilik je pun..huhu

efa said...

good luck and all the best moga dipermudahkan utk menjawab semua soalan erk insyaallah amin

amys said...

rajen kot kau pegi main libry, asal tak g libry kat fpsk je.. pehh pehh HAHA

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck zamir..

pandai berlakun ye ambik gmbr..keh3

zakiah said...

kantoi!! gambar semalam. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat