Thursday, April 7, 2011

Semakin hari, Semakin menjadi-jadi….

Assalamualaikum semua….

kenapa la semakin hari semakin menjadi-jadi malas aku nih….entah apa la yang buat aku tiba-tiba jadi malas nak berblog nih….ape kes nih???!!! aku pun pelik..tiba-tiba mood aku nak update blog selalu hilang….haisshhh….kenapa la…final exam aku nak kata dah dekat…memang dah…tapi mood nak study pun tak tunjuk bayang lagi nih….exam 25hb….sekarang minggu ke-13 kuliah…minggu depan dah minggu terakhir…sekejapnya rasanya masa berlalu…dah 1 sem aku berblog…huhuhu…..*sejak 16 Nov 2010*….

aku nak kongsikan gambar nih je…entah kenapa aku nak letak gambar nih…..hihihi…gambar ketika sedang makan pisang goreng…time nih tengah lecture…tapi aku keluar kejap…sebab takde apa-apa dalam kelas….nakal betul aku nih kan??? hahaha…..aku tukang ambik gambar je…sambil mengunyah pisang goreng…..

DSC00022

3 kata-kata blogger:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

setiap kita ada dugaan ...zamir busy kot,sbb tu rasa mls nak update..akak tgu entri zamir.walau akak dah kurang berblog..

aDisH.sHidA said...

zamir..mungkin zamir lebih luangkan masa utk stdy almaklum minggu2 terakhir sblm final...i'allah lepas nie cuti sem semangat tu mesti dtg kembali...

imah said...

aku buat lompat bintang kat luar ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat