Tuesday, January 18, 2011

tempat apakah ini sebenarnya??

assalamualaikum semua...


huhuhu...rajin pulak aku bangun awal..selalunya lepas solat subuh..aku akan baring2...*x tido ye..*..dah terbiasa time asasi dulu...klas tipa2 hari pkul 8 am...so, sampai skarang dah terbiasa bangun awal..=)


ok...aku nak tunjukkan 1 benda yg slalu orang nampak dari jauh..benda nih kat UPM...memang boleh nmpak jelas...tp..tahukah korang..apekah benda nih??

haha...sebenarnya..ni tapak kajian tau..aku x ingat ape ntah name penuh dia..tp yg sur, tapak tu adalah tapak kajian tenaga alternatif...aku n kawan2 aku g explore tempat nih sem lepas...jalan2 petang time final exam..hehe...hmmm..nih lagi gmbar2  yg ktorang sempat ambik..haha...=)

aku yg pakai baju hitam tu...yg baju biru kuning sblah aku tu din...
dari atas...huhuhu....
kali nih aku pulak ambik gamba...=)
haha....nih lagi la..photographer berdiri dalam keadaan yg x balance...=)
nih view dari bawah...best lari2 dalam tu..haha...kalau main baisikal pun best kan??
ajak skali Josiah Ng n Azizullhasni Awang tu...lumba dengan dorang...aku menang punya...hahaha...

12 kata-kata blogger:

Izamir Ridzwan said...

mcm kawah ke zamir.. he3

zaMir said...

@Izamir Ridzwan
haha...entahlah IR...kalau main basikal dalam tu msti best punya...hehe...=)

Wan Ahmad Izudean said...

zamir..best2..
samartlah gambar2 tu..hehe

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
ye la...nak kate tgn ko jugak yg tukang amek gmba kan....hehe...=)

man yusoef said...

erm...aku duk UPM pon tak pernah pegi kawah ni...AHAHHAHAHAHHA

Encik MamaT said...

mcm menarik je.. hehe

zaMir said...

@man yusoef
nnt buat master kat sini..g la terjah sana...hahaha...=)

zaMir said...

@Encik MamaT
haha...best main basikal dlam tu...
tp x pnah try lg la... =)

imah said...

boleh masuk suke hati ke?? aku dengar kalo nak masuk ladang yang lagenda budak setan tuh pon kena buat surat..

zaMir said...

@imah
ni kat bukit ekspo la...jgn kecoh2 ye..haha..

Wan Ahmad Izudean said...

@zaMir aishhh.aku tak cakap ape2 pun..kalau ko mesti dah cakap kan..hahahhaha

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
haha..tau2 je...nak kredit gak...=)..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat