Wednesday, February 9, 2011

PANAS!!! Blogger terkenal dalam KOSMO! hari ini!!!

assalamualaikum semua…Winking smile

tadi…aku pergi kat koperasi UPM nih…selalunya aku akan beli berita hairan harian…tapi hari nih aku nak beli KOSMO!…sebab ada berita panas!!! ahahhaa…..aku baca sambil makan nasi lemak kat kafe sebelah bangunan admin tadi…sekarang kat library…70 sen je harga untuk pelajar IPT…tapi masih ada yg tak tahu lagi…

DSC01671[1]

korang semua mesti beli KOSMO! hari nih….wajib!!! kita patut bangga sebab dunia blogging nih dah semakin terkenal dan popular….dah2…aku tak nak bebel…nak sambung baca berita nih…Smile with tongue out…jenguk sekali blog nih---> eqbalzack.com

DSC01670[1]DSC01669[1]

26 kata-kata blogger:

eqbalzack said...

hehe...terima kasih zamir...
yg tak tahan wartawan tu letak header sebesar2 alam...glamor abg eq mengalahkan fasha sanda...
apa2 pun abg eq akan buat yg terbaik utk UPM..

zaMir said...

@eqbalzack
tahniah abg eq!!! saya turut berbangga jadi blogger UPM...nak rase tempias abg eq...hehe...=P

fadhdeela said...

terbaik la abg eq..kalah ct pasni..abg eq sumber inspirasi deela la skrg!! :D

Meh singgah: Tiada Aku Mengerti!!!

zaMir said...

@fadhdeela
ct dah lame kalah...hahah...=P

gaung said...

apa macam nie...gila la panas la nanti blog dia..tahniahnice sharing

zaMir said...

@gaung
panas!! 1 upm nih panas!!! hahha...

najwa's said...

aceceh, congratz uols UPM. :P

zaMir said...

@najwa's
hehehe...proud to be UPM student!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tahniah buat abg eq,bangga jd blogger.kita dipandang juga rupanya..hihi

zaMir said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
saya pun nak rase tempias nih..hahaha...saje2..alang2 dah kat UPM...hehe...=P

imah said...

aku berlari-lari kot g koperasi.. takot habis.. sib baek sempat .. oh yeah!

efa said...

uish bestnya abg eq masuk kosmo terbaik pnya...waah...tahniah abg eq kini blogger semua sudah femes siap masuk newpaper lg terbaik la..ritu abg ben masuk majalah,redmumy masuk newpaper,akak CGG masuk Tv uish mmg terbaik skrg blogger2 ni kan...hehehe

zaMir said...

@imah
lepas aku turun bas k17...aku terus g koop...hahaha....

zaMir said...

@efa
efa nnt nak masuk kat mane pulak???

eqbalzack said...

imahhhhh....nnt jgn lupa jerit kuat2 kat UPM...hehe

fatin athirah said...

haha. fatin mencelahh. fatin jugaa akan menjerit kuat kuat kat uitm ni. :P
tahniah tahniah !

Wan Ahmad Izudean said...

yeah! UPM the bestlah! hehe anyway then GI KELAS LAH ZAMIR!

lionteen said...

wah..dpt msuk paper. besh :)

Solihin Zubir said...

tahniah utk bro EZ!
makin feymes la beliau pasni.. heheh..

zaMir said...

@eqbalzack
betul tu abg eq...wat announcement kat PUTRA.fm...90.7..

zaMir said...

@fatin athirah
kasi canang kat 1 uitm tu...hehehe...=P

zaMir said...

@Wan Ahmad Izudean
oit din...hahaha...sibuk je...syuh3!!!...=P

zaMir said...

@lionteen
abg eq dah puas masuk paper...huhuhu...bila la turn kita pulak ek...hehe..=P

zaMir said...

@Solihin Zubir
blog yg sentiasa menjadi insprasi kepada blogger2 lain....kan2??...=P

HadifaR_R said...

Tahniah 2 u blogger femes.... Memang femes cerita nih...

zaMir said...

@HadifaR_R
feymes tak hengat...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to . Design with love by CikBulat